Vi kan tilbyde forskellige ydelser inden for strategisk kommunikation og pressehåndtering. Det inkluderer bl.a.: Kundemagasiner, client publishing, nyhedsbreve, indhold til online- og offlinemedier, brochurer, magasiner, foto, video, strategi, budskabs- og medietræning. 

OFFSHOREENERGY.DK

Vi står for den redaktionelle projektledelse på klyngeorganisationens Yearbook, der udkommer én gang om året.

VI ELSKER AARHUS

Vi har stået for den redaktionelle og grafiske projektledelse på dette spændende bogprojekt, som er udgivet på Bachs Forlag.

TOMMERUP HEILSKOV

Vi står for at lave kommunikations- og SOME-strategi. Vi står også for at udsende indhold på Tommerup Heilskovs sociale medier. Vi arbejder med virksomhedens profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi har stor erfaring med at lede og redigere journalistiske projekter, og vi kan derfor tilbyde flere løsninger inden for journalistik. 

Hos HØG KOMMUNIKATION arbejder vi med en række stærke samarbejdspartnere, som leverer troværdig og professionel journalistik til alle platforme. 

Vi skriver bl.a. artikler for flere danske mediehuse om f.eks. erhverv, iværksætteri, kultur, sport, uddannelse m.m.

DAGSBLADET BØRSEN

Vi står for hele produktionen af erhvervssektionerne Logistik, Byggeri, Tech og Industri. Arbejdet består af ideudvikling, planlægning af sektion, artikler, fotos, layout og færdiggørelse.

JYSK FYNSKE MEDIER

Vi leverer løbende artikler om erhvervslivet i Jylland og på Fyn, særligt med fokus på iværksætteri og vækst. 

Se eksempel på en artikel her

AARHUS HAVN

Vi leverer løbende nyheder og reportager til magasinet rePORTagen.

Se eksempel på magasin her

Vi kan levere ydelser inden for design i samarbejde med flere grafiske designbureauer. Design er med til at styrke det indhold, der bliver skabt til hver enkelt kunde. 

HØG KOMMUNIKATION er leveringsdygtig inden for: Webdesign, magasindesign, avislayout m.m. Hvis du har et bogprojekt eller lignende på tegnebrættet, er vi leveringsdygtige i både design og indhold.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Så giver vi kaffen