Cases

Børsen Industri

Børsen Byggeri

Børsen Logistik

HØG KOMMUNIKATION leverer projektledelse, indhold, foto og layout på de tre erhvervssektioner i dagbladet Børsen. Fokus er først og fremmest på små og mellemstore virksomheder i de tre brancher. 

Jysk Fynske Medier

HØG KOMMUNIKATION leverer artikler om erhvervslivet især inden for små og mellemstore virksomheder, fortrinsvis i Midt- og Sydjylland og på Fyn.

Energy Cluster Denmark

HØG KOMMUNIKATION står for den redaktionelle projektledelse på klyngeorganisationens Yearbook, der udkommer en gang om året.

Vi elsker AARHUS

HØG KOMMUNIKATION har stået for den redaktionelle og grafiske projektledelse på dette spændende bogprojekt, som er udgivet på Bachs Forlag.

Vi står for at lave kommunikations- og SOME strategi. Vi står også  for at udsende indhold på Tommerup Heilskovs sociale medier. Vi arbejder med deres profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi laver content marketing for SignaturGruppen. Vi skriver nyheder til deres hjemmeside, nyhedsbrev og LinkedIn.

Vi leverer løbende nyheder og reportager til magasinet rePORTagen.

HØG KOMMUNIKATION skriver løbende artikler for ovenståede mediehuse og aviser. Vi skriver blandt andet om erhverv, iværksætteri, kultur og sport. 

HØG KOMMUNIKATION har opdateret ECOR’s hjemmeside med nyt indhold og udtryk.

HØG KOMMUNIKATION har opsat ny hjemmeside med nyt enkelt udtryk. Vi har også opdateret indholdet på JAK advokatfirmas hjemmeside. 

HØG KOMMUNIKATION har udført pressearbejde for 3PART. 

Vores kunder