Cases

Cases

Journalistik

Børsen

HØG KOMMUNIKATION leverer projektledelse, indhold, foto og layout på erhvervssektionerne Byggeri, Logistik, Energi og Tech i Dagbladet Børsen.

Fokus er først og fremmest på små og mellemstore virksomheder i de fire brancher. 

Eksempler på tillæg

Børsen Logistik

Børsen Tech

Børsen Byggeri

Jysk Fynske Medier

HØG KOMMUNIKATION leverer artikler om erhvervslivet især inden for små og mellemstore virksomheder, fortrinsvis i Midt- og Sydjylland og på Fyn.

HØG KOMMUNIKATION skriver løbende artikler for ovenståede mediehuse og aviser. Vi skriver blandt andet om erhverv, iværksætteri, kultur og sport. 

PR & Kommunikation

Energy Cluster Denmark

HØG KOMMUNIKATION står for den redaktionelle projektledelse på klyngeorganisationens årsmagasin, ENERGY TECH, der udkommer en gang om året.

Vi leverer kommunikation, PR, design og foto til Tommerup Heilskov.

Vi laver content marketing for SignaturGruppen. Vi skriver nyheder til deres hjemmeside, nyhedsbrev og LinkedIn.

Vi har løbende leveret nyheder og reportager til magasinet rePORTagen.

HØG KOMMUNIKATION har opdateret ECOR’s hjemmeside med nyt indhold og udtryk.

HØG KOMMUNIKATION har opsat ny hjemmeside med nyt enkelt udtryk. Vi har også opdateret indholdet på JAK advokatfirmas hjemmeside. 

Vi samarbejder med 3PART om PR, kommunikation og design.

Bogudgivelser

Kærlighed og Smerte

Kærlighed & smerte – Om passion og livet som AGF-fan

Forfatter: Jørgen Høg
Fotograf: Lars Bech

AGF er en af de mest eksponerede fodboldklubber i Danmark, men langt det meste af stoffet i medierne handler om selve spillet, kampene, transfers og skader. Til gengæld læser vi sjældent om dem, som ikke mindst AGF er så berømt for her i landet. Fansene. Derfor satte vi os for at beskrive, hvad det vil sige at være AGF-fan.

Med det spørgsmål for enden af mikrofonen og kameralinsen har vi gennem de seneste næsten to år snakket med høj og lav, tyk og tynd, rig og fattig, for at få et kig ned i Det Hviie Dyb. Det er der kommet et par gode håndfulde portrætter ud af, du kan møde både pølsemanden og bankdirektøren. Der brænder en ild i dem, den bliver aldrig slukket. Det er hvide flammer på den evige fakkel.

Sådan kommer der flere kvinder på ledelsesgangen

Forfatter: Jørgen Høg

Det er et faktum, at Danmark indtager plads nummer 102 i verden, når det kommer til andelen af kvinder i ledelse. På listen er Danmark overhalet af lande som Ghana, Venezuela og Mexico. Danmark ligger under EU-gennemsnittet. Letland, Estland og Polen klarer sig langt bedre.  

Derfor vil Jørgen Høg med denne bog give en række kvindelige ledere en stemme og lade dem fortælle om, hvordan det er at være dem og hvordan det er at begå sig i det danske erhvervsliv.

Vi elsker AARHUS

HØG KOMMUNIKATION har stået for den redaktionelle og grafiske projektledelse på dette spændende bogprojekt, som er udgivet på Bachs Forlag.

Vores kunder

Hvad kan vi gøre for dig?

Skriv eller ring – så giver vi kaffe og en rundvisning på Navitas.