Tilbud

Kærlighed og Smerte

249,00 kr.

Om passion og livet som AGF-fan. Det er en portrætbog om AGF-fans fra pølsemanden til bankdirektøren.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

AGF er en af de mest eksponerede fodboldklubber i Danmark, men langt det meste af stoffet i medierne handler om selve spillet, kampene, transfers og skader. Til gengæld læser vi sjældent om dem, som ikke mindst AGF er så berømt for her i landet. Fansene. Derfor satte vi os for at beskrive, hvad det vil sige at være AGF-fan.

Med det spørgsmål for enden af mikrofonen og kameralinsen har vi gennem de seneste næsten to år snakket med høj og lav, tyk og tynd, rig og fattig, for at få et kig ned i Det Hviie Dyb. Det er der kommet et par gode håndfulde portrætter ud af, du kan møde både pølsemanden og bankdirektøren. Der brænder en ild i dem, den bliver aldrig slukket. Det er hvide flammer på den evige fakkel.

Kærlighed & Smerte.

Oppe på ledelsesgangen sidder der en række nøglepersoner, som fortæller om, hvordan man har forvandlet fodboldforretningen AGF fra en vaklende skude til en professionel overskudsforretning. Ledelsen erkender også, at uden kærlighed til AGF og til fodbold var der ingen klub.

Vi har også spurgt en god håndfuld spillere på 2022-holdet om, hvordan det føles at spille for måske den bedste, mest livlige, mest humoristiske og trofaste tilhængerskare i dette lille land.

Bogen er skrevet af Jørgen Høg med fotos af Lars Bech.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kærlighed og Smerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *